Welkom bij Zaanse Hockeyclub "De Kraaien"

Clubhuis & Terrein: Zuiderweg 68a, 1456 NH, Wijdewormer
Telefoon clubhuis: 0299-421801, e-mail: [email protected]
Verloren/gevonden voorwerpen, e-mail: [email protected]
Kijk bij Contact/Route voor contactadressen en routebeschrijving.
 
terug naar vorige scherm
16-9
Kraaien 95 jaar!

22 november van dit jaar bestaat onze mooie verenging 95 jaar. Dat willen we natuurlijk extra luister bijzetten. Hierbij een kalender met daarop de alvast geplande evenementen, maar hier mag natuurlijk nog veel meer bijkomen.  

Een seizoensopening voor junioren hebben we al gehad, met alle teams die onderling thuis speelden op zaterdag 2 september, maar vandaag is eigenlijk de echte kick-off na de eerste thuiswedstrijd van Heren 1 met een TD door Heren 2!

We zien dit seizoen als opmaat voor het 100 jarig bestaan over 5 jaar. Dan willen we echt groot uitpakken. En graag zien we dat deze beide jubilea breed gedragen worden door de hele club. Voor een aantal evenementen benaderen we met de jubileumcommissie teams en individuen om een en ander te organiseren, maar uiteraard mogen jullie ook allemaal zelf met ideeën voor iets komen. Voor dit seizoen, maar helemaal voor het 100-jarig bestaan!

Om het breed dragen van het jubileum een beetje te stimuleren, willen we in ieder geval alle teams die wij zelf niet benaderen voor een evenement, vragen iets te bedenken voor de vele mini markten die op de agenda staan. Deze zijn bedoeld, naast de verkoop van gadgets de komende seizoenen door de commissie ( waarover later meer) om alvast budget te verkrijgen voor het 100-jarig bestaan. Alle inkomsten daaruit zijn dus voor dat mooie jubileum.  Hierover volgt deze week meer informatie via coaches en aanvoerders

In ieder geval willen we er een prachtig en gezellig jaar van maken. Heb je vragen of ideeën, of wil je de jubileumcommissie helpen, meld je dan via [email protected]


Bijlage: Kalender 95 jaar.pdf

zon 18 februari 2018

Aantal leden (info) 690
Nu online 29

Vandaag jarig

Nicole Bogers
Zarah May

Nieuws

vervolg Algemeen (3)
vervolg Vereniging (1)
vervolg Jeugd (3)

Wedstrijden quicklinks

zon 18 feb - zat 10 mrt - zon 11 mrt - zat 17 mrt - zon 18 mrt - zat 24 mrt - zon 25 mrt - zat 31 mrt -

Laatste verslagen

Nog geen verslagen.

Laatste reacties

16:52 Onze eerste kampio
18:20 Geen jubileum zond
08:51 Succesvolle strijd

Stelling

Ik kijk regelmatig op de website van De Kraaien
(31 stemmen)