Welkom bij Zaanse Hockeyclub "De Kraaien"

Clubhuis & Terrein: Zuiderweg 68a, 1456 NH, Wijdewormer
Telefoon clubhuis: 0299-421801, e-mail: [email protected]
Verloren/gevonden voorwerpen, e-mail: [email protected]
Kijk bij Contact/Route voor contactadressen en routebeschrijving.
 
terug naar vorige scherm
23-9
Geen jubileum zonder een minimarkt

Zoals jullie ongetwijfeld al hebben opgemerkt bestaat onze club dit jaar 95 jaar. Dat is best een leeftijd maar verre van bejaard natuurlijk want onze club is vitaal, vrolijk en staat vol in het leven. 95 is het nieuwe 25! Om dit zo te houden is natuurlijk wel aandacht en liefde nodig en wel van iedereen. Gelukkig hebben we  een bruisende jubileumcommissie die vol  ideeën zit en één daarvan is de minimarkt.

De minimarkt? Ja de minimarkt. Denk aan koningsdag maar dan door en voor De Kraaien. Onze tweede kleur is toch oranje, dus dat is in ieder geval een begin. 

Waar hebben we het over? Tijdens vier weekenden zullen teams op een creatieve manier geld gaan inzamelen om later een feestje van te bouwen als we honderd jaar worden. Belangrijk dus. Hoe mag elk team afzonderlijk maar uitzoeken. Natuurlijk mag er iets verkocht worden, denk aan cupcakes of iets anders lekkers uit Heel Holland Bakt, maar je kan ook denken aan het beschilderen van de voorzitter, drie minuten 'huggen' met de penningmeester  (de persoonlijke favoriet van de webredactie), één minuut de trainercoördinator de waarheid zeggen of de kiezen trekken van de jeugdcommissaris. Alles mag als het maar leuk is om Oma Vladder maar te citeren.

De minimarkt zal dit seizoen een terugkomende activiteit worden. We hebben hiervoor vier weekend gepland; zaterdag 4 en zondag 5 november, zaterdag 25 en zondag 26 november, zaterdag 17 en zondag 18 maart en zaterdag 14 en zondag 15 april.

De inkomsten die je hiermee als team binnenhaalt zullen gebruikt worden voor de organisatie van leuke feestelijkheden voor elke leeftijdscategorie in de periode tot en met ons 100-jarig bestaan.

Mocht je het als team moeilijk vinden om iets te bedenken? De jubileumcommissie heeft een hele lange lijst met ideeën klaarliggen.

Elk team draagt voor 9 oktober een idee aan door een mail te sturen aan [email protected]. Elk team? Ja elk team zal iets moeten verzinnen. De club is van iedereen en als iedereen iets doet doen we het samen en dat maakt het leuker! De jubileumcommissie zal dan een indeling maken wanneer welk team met zijn activiteit verwacht wordt.

De jubileumcommissie zal ook elke minimarkt aanwezig zijn met een activiteit en ter ondersteuning van de aanwezige standhouders.

Feestelijke groet namens de commissie,
Marlotte Out, Lisa Uilkema, Saskia van Vliet, Joris de Vries en Hedwig Appels
Philine Hogeweg, 2-10-2017 @ 18:20:09
Beste jubileumcommissie, kunnen wij een kopie krijgen van de ideeënlijst om nog meer inspiratie te krijgen voor de minimarkt? Of kunnen we hem ergens inzien? Vriendelijke groet, md5

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
  :) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =

zon 18 februari 2018

Aantal leden (info) 690
Nu online 22

Vandaag jarig

Nicole Bogers
Zarah May

Nieuws

vervolg Algemeen (3)
vervolg Vereniging (1)
vervolg Jeugd (3)

Wedstrijden quicklinks

zon 18 feb - zat 10 mrt - zon 11 mrt - zat 17 mrt - zon 18 mrt - zat 24 mrt - zon 25 mrt - zat 31 mrt -

Laatste verslagen

Nog geen verslagen.

Laatste reacties

16:52 Onze eerste kampio
18:20 Geen jubileum zond
08:51 Succesvolle strijd

Stelling

Ik kijk regelmatig op de website van De Kraaien
(31 stemmen)