Welkom bij Zaanse Hockeyclub "De Kraaien"

Clubhuis & Terrein: Zuiderweg 68a, 1456 NH, Wijdewormer
Telefoon clubhuis: 0299-421801, e-mail: [email protected]
Verloren/gevonden voorwerpen, e-mail: [email protected]
Kijk bij Contact/Route voor contactadressen en routebeschrijving.
 
terug naar vorige scherm
10-1
Nieuwe scheidsrechterscursus start 15 januari

Dat hockey een leuk spelletje is weten we allemaal maar als je het een beetje volgt is het best ingewikkeld. Op het oog zijn de regels erg simpel en lijkt het op voetbal; twee teams, twee goals en een bal. Daarmee hebben we de makkelijke regels ook wel gehad want zeker als je zelf nooit hebt gespeeld zijn die best ingewikkeld; zelfpass, stick afhouden, strafcorner en shadow zijn toch termen die bij veel ouders vraagtekens oproepen. Daar kan je nu iets aan doen en wel door de scheidsrechterscursus te volgen. Dat is niet alleen voor leden maar juist ook voor ouders. Geef je dus snel op en word een expert langs de lijn. Bijkomend voordeel is dat je ook nog eens een wedstrijd kan fluiten en zo maak je deel uit van het plezier van je zoon of dochter! Daarbij is het team van jouw kind niet meer afhankelijk van andere scheidsrechters en dat is zeker bij zaalhockey erg handig.

Al onze spelende leden worden via een email opgeroepen om deel te nemen aan de cursus. Spelende leden zijn vanaf de B-jeugd verplicht om een scheidsrechters kaart te halen. De eis van de hockeybond is als zodanig in onze statuten vastgelegd.

Bent u/ben jij die belangstellende ouder, broer, zus, opa, oma die graag de spelregels beter zou willen begrijpen/kennen en ook eens een keer een wedstrijd zou willen fluiten?

Geef u dan op voor de cursus die binnenkort gegeven wordt.

Deze cursus bestaat uit een deel dat je zelf op de computer doet, een avond met gelegenheid tot het stellen van vragen en een avond waarop het examen plaatsvindt. Een cursus wordt altijd afgesloten met een examen. Om dit examen af te mogen leggen is het van belang om een score van 100% te halen bij de e-learning cursus. Dit is het digitale systeem waarin alle spelregels worden uitgelegd.

Meld je aan voor de cursus door te mailen naar [email protected]. Zet in deze mail je naam, geboortedatum en een geldig e-mailadres. Indien je lid bent zonder persoonlijk opgeroepen te zijn vermeld dan ook je team. Op het e-mailadres ontvang je de inloggegevens voor de e-learning. Aanmelden kan tot 14 oktober!

Let op: als club betalen wij ook voor inschrijvingen die uiteindelijk geen examen doen of het niet halen. Kijk daarom goed of je de genoemde data beschikbaar bent en neem ook echt de tijd voor de cursus. Bij niet slagen of no show zijn wij genoodzaakt een onkostenvergoeding a € 7,50 te vragen. Bij aanmelding ga je hiermee akkoord.

Startdatum cursus: 15 januari 2018
Informatie-avond: 7 februari 2018 om 19.30 uur
Examen: 14 februari 2018 om 19.30 uur.

din 16 januari 2018

Aantal leden (info) 687
Nu online 18

Nieuws

vervolg Algemeen (2)
vervolg Vereniging (1)

Wedstrijden quicklinks

zat 20 jan - zon 21 jan - zat 27 jan - zon 28 jan - zat 3 feb - zon 4 feb - zat 10 feb - zon 11 feb -

Laatste verslagen

Nog geen verslagen.

Laatste reacties

18:20 Geen jubileum zond
08:51 Succesvolle strijd

Stelling

Ik kijk regelmatig op de website van De Kraaien
(31 stemmen)