header.jpg

Bouw jij mee aan het nieuwe Dames 1?

Algemeen  |  16-4-2018

Afgelopen seizoen heeft de Kraaien geen eerste Dames team kunnen leveren door verschillende omstandigheden. Het bestuur van de Kraaien heeft de Technische Commissie een verzoek gedaan naar de mogelijkheden voor het formeren van een nieuw team.

Zonder te veel willen terugkijken zijn er meerdere gesprekken gevoerd om te weten te komen wat er leeft binnen onze Dames teams. Daarnaast is er een analyse gemaakt waaruit verbeterpunten zijn gekomen. Er zal vanaf komend seizoen veel aandacht worden besteed aan Dames 1, waarbij wij commitment zullen vragen van de speelsters. Wat hebben wij je te bieden?

Een gekwalificeerde trainer/coach die wordt aangetrokken en verschillende investeringen in het team. Dit alles met een helder doel: kampioenschap!

Het formeren van een nieuw Dames 1 willen we bereiken door middel van een open training. Onder leiding van de selectiecommissie, zal gekomen worden tot een voorlopige selectie. Om mee te kunnen doen aan de open training kun je je opgeven op onderstaand mailadres voor donderdag 19 april as.Dit geldt ook voor oud speelsters en A jeugd!

Selectietraining 24 april 2018 om 20.30 uur. Doe je mee? Geef je op via [email protected] voor 20.00 uur 19 april 2018!