header.jpg
Algemeen  |  4-3-2020

Esther Yska van de Graaf

De voorjaarscompetitie is weer gestart. Er is weer veel beweging op de velden, het clubhuis is weer gezellig gevuld met spelers, ouders en verzorgers.

Het motto van het bestuur is: Met elkaar voor elkaar. Dit gaat hand in hand met sportiviteit en respect.

Sportiviteit

Bij de Kraaien hechten we veel waarde aan sportief gedrag. Sporten gaat over winnen en verliezen maar wel in het teken van sport. We sporten voor ons plezier en dat willen we uitstralen. Daarom zullen we sportiviteit bij de Kraaien in het spotlicht zetten en dat zal de komende maanden zichtbaar worden.

Respect

Ook sporten we met respect voor alle sporters die bij ons aanwezig zijn, als lid of als gast maar ook voor onze toeschouwers en de officials die alles in goede banen leiden. Ongeacht de afkomst, geaardheid of sekse. Wij willen een veilige sportclub zijn voor iedereen.

Binnen onze club ZHC De Kraaien hebben we afgesproken op respectvolle wijze met elkaar communiceren per mail, per app, per telefoon of 'face to face'. Bedenk hierbij steeds dat onze vereniging draait op vrijwilligers die dit doen in hun vrije tijd, omdat ze hart hebben voor de club en zich daar belangeloos voor inzetten.

Zichtbare activiteiten

Afgelopen zaterdag zijn de bij de thuisspelende Jongste Jeugd en Junioren D teams de KNHB sportiviteit&respect blauwe kaarten uitgedeeld – Hiermee kan het team een compliment geven aan de tegenstander. Een compliment krijgen is leuk en geven misschien nog wel leuker!

Het team dat aan het eind van het seizoen de meeste blauwe kaarten heeft uitgedeeld + foto's krijgt een grote Blauwe Taart voor het team! Wil je meer weten wat je moet doen om deze heerlijke taart te winnen open dan de bijlage. Heb je nog geen kaarten of wil je meer kaarten? Mail naar [email protected]!


Onze coördinator Sportiviteit en Respect Esther Yska van de Graaf staat open voor goede ideeën en extra handjes zijn altijd welkom om onze hockeyvereniging een nog fijnere plek te maken om te sporten én aanwezig te zijn. Suggesties, hulp bieden? Mail naar [email protected]

 

 

 

 

 

Bijlage

Agenda

Nog geen agenda punten.

Download app

Sponsor