header.jpg
Algemeen  |  13-3-2020
Donderdag 12 maart werd bekend dat de hockeycompetitie in heel Nederland is stilgelegd. Tevens werd er door de KNHB aan de clubs gevraagd om trainingen, bijeenkomsten en andere activiteiten stil te leggen om zo de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. 


Onze club heeft, net als alle hockeyclubs, besloten om deze richtlijnen van de bond te volgen. Dit betekent concreet dat alle activiteiten van De Kraaien zijn afgelast en het complex is gesloten. Dit geldt niet alleen van trainingen en de competitie maar ook voor vergaderingen, stampotmaattijden, vriendschappelijke wedstrijden, cursussen en alle andere bijeenkomsten.

Het is ook niet mogelijk om in plaats van een training als team een onderling wedstrijdje te spelen. Daar heeft iedereen natuurlijk wel zin in maar op die manier gaan we de verspreiding van het virus niet tegen en dat was net de bedoeling.

Ons terrein en het clubhuis zijn daarom gesloten en moet je toch in het clubhuis zijn neem dan contact op met onze Commissaris Accommodatie Pieter Roos via het e-mailadres: [email protected]. Het is alleen via hem mogelijk om het terrein te betreden.

Deze maatregelen gelden tot 7 april en het bestuur gaat er op dit moment van uit dat we daarna weer lekker kunnen hockeyen. De bond heeft ons laten weten dat er op korte termijn wordt gekeken óf en wanneer de competitiewedstrijden die door deze maatregelen niet doorgaan kunnen worden ingehaald.

UPDATE 17 maart: De bond denkt nu dat de competitie pas na het paasweekend wordt hervat.

UPDATE 23 maart: Kraaien complex blijft tot 1 juni dicht.

Mocht je vragen hebben over deze maatregelen mail ze naar [email protected].

Agenda

Nog geen agenda punten.

Download app

Sponsor