header.jpg

Geen hockey tot 1 juni

Algemeen  |  24-3-2020
Op basis van de maatregelen van het kabinet die op 23 maart 2020 van kracht zijn gegaan stopt het hockey tot 1 juni en zal er geen enkel evenement of gebeurtenis plaatsvinden waaronder de ALV. 

Het complex van De Kraaien is tot 1 juni voor niemand toegankelijk in lijn met de nieuwe regels. Tussen 6 en 20 juni zijn er (nog) wedstrijden gepland. Hoe dit verder gaat laten we binnenkort op de site en in De Kraaien app weten zodra de bond hier duidelijkheid over heeft. 

Zodra we weer 'open' gaan maken we dat altijd eerst bekend op onze eigen site. Voor nu in elk geval blijf thuis(!) en gezond en dan hopelijk tot snel!

UPDATE 25 maart:

De site van de hockeybond geeft nog geen uitsluitsel over de hockeystop tot 1 juni. We houden dat in de gaten en laten je hier weten wat de uitkomsten daarvan zijn en op welke wijze de Kraaien hiermee omgaat. 

Het lijkt ons onmogelijk echter met de nieuwe regels die maximaal 3 mensen samen en een afstand van 1,5 meter om te trainen of een wedstrijd te spelen. 

We begrijpen dat dit niet niet super duidelijk is. Toch is dat ook iets dat waar we in deze tijden aan zullen moeten wennen. Wij gaan er vanuit dat iedereen daar begrip voor heeft.

Meer informatie vind je ook hier.

Download app

Sponsor