header.jpg
Jeugd  |  12-6-2020
In de bijlage staat de voorlopige indeling van de teams voor de jeugd ABCD voor het seizoen 2020-2021. Het afgelopen hockeyseizoen is een bijzonder seizoen geweest, waarbij er helaas weinig wedstrijden zijn gespeeld. Dit heeft ook consequenties gehad op de beoordelingen van alle spelers en speelsters. 

We hebben geprobeerd om samen met de lijncoördinatoren, de trainingscoördinator, de technische coördinator, de selectiecommissie, de TC, de input van jeugdtrainers- en coaches en ouderbegeleiders en het bestuur alle spelers en speelsters zo goed mogelijk te bespreken en te beoordelen. 

Daarnaast hebben we geprobeerd om rekening te houden met alle wensen en verwachtingen. Als je hier een paar minuten over na denkt dan snap je dat dit best een lastige puzzel is. Dit is ook het moment dat we iedereen die deze puzzel dit jaar heeft helpen oplossen te bedanken. Daarnaast vragen we begrip dat het niet altijd mogelijk is om alle verzoeken te kunnen honoreren.

Meer informatie over de selectieprocedure vind je in dit bericht.

De KNHB zorgt er voor dat alle jeugdteams vanaf 1 juli 2020 zichtbaar zijn op de website onder Mijn Kraaien, of op de mobiele app onder menu Teams – persoonlijke teams of Alle teams - (Mijn) Club – junioren.

Let op! 
Alle teamindelingen zijn voorlopig en kunnen na de herfstvakantie wijzigen door bijvoorbeeld resultaten en nieuwe aanmeldingen. Wij berichten jullie daar uiteraard tijdig over via de Kraaien-app en de site.  

Mocht je verder vragen hebben, neem dan contact op met je lijncoördinator of stuur uiterlijk vrijdag 19 juni 2020 een mail naar de selectiecommissie: [email protected].

Wij wensen iedereen een fijne en mooie zomer en duimen dat het nieuwe seizoen weer in september mag starten!
Bijlage

Download app

Sponsor