header.jpg

Trainen in de zomerstop doe je zo

Vereniging  |  9-7-2020
Na een seizoen met wel heel weinig hockey is het als team lekker om tijdens de zomerstop een uurtje te trainen. En dat kan natuurlijk bij De Kraaien maar je moet het als team wel zelf organiseren én er zijn we wat regels waar iedereen zich aan moet houden. Dit zijn ze:


1. In het veld mag je hockeyen, buiten het veld blijft het 1,5 meter
Het voelt raar aan maar toch is dit de regel. Sta je op het veld en ben je aan het trainen dan mag je elkaar naderen zoals je gewend bent bij het hockeyen. Maar zodra je van het veld afstapt dan hou je weer 1,5 meter afstand.

2. Zelf trainer en corona-deskundige regelen
Trainingen kunnen alleen door gaan onder leiding van een trainer. Er moet tijdens een training altijd een trainer op het veld staan. Dat geldt ook voor eeb corona-dekundige én dat mag niet dezelfde persoon zijn.

3. Vooraf aanmelden
Wil je als team trainen dan moet je je als team aanmelden wanneer je wilt trainen.. Dat doe je op [email protected] Heb je geen bevestiging gekregen dan is er ook geen training. Aanmelden moet vanwege het onderhoud dat in de zomer wordt gedaan waardoor er op sommige dagen niet getraind kan worden. Dat geldt bijvoorbeeld voor veld twee waar aan de lichtinstallatie wordt gewerkt en die daarom het voor een groot deel van de zomer niet doet.

4. Zelf sleutel regelen
Voorlopig is het niet mogelijk om de sleutel op te halen op het bekende sleuteladres. Het openen en sluiten zal daarom door een trainer met een sleutel moeten gebeuren.

5. Ruim de boel op na de training!
Ruim alle trainingsspullen weer op. Zoals eerder vermeld wordt er gedurende de zomer gewerkt aan het veld en het is heel vervelend als dat pas kan na een half uur opruimen. Het spreekt voor zich dat ook de troep die je maakt buiten het veld opruimt. Zo niet dan gaan we het aan je moeder vertellen.

Tot slot moet je er rekening mee houden dat het clubhuis niet open is maar dat de toiletten, de kleedkamers en de EHBO spullen wel toegankelijk zijn. De douches doen de hele zomer niet én ook de kantine is niet toegankelijk in verband met onderhoud.

Dat was het even. De regels zijn misschien streng maar we moeten als club gewoon voldoen aan deze regels. Doen we dat niet dan volgen snel hoge boetes en mogelijk ook sluiting van het complex. Dat willen we net en daarbij is het te doen en als je eenmaal lekker op het veld staat is het genieten. 

Fijne zomer!

Download app

Sponsor