header_nieuw.jpg
Algemeen  |  23-4-2022

Twijfel je nog over je lidmaatschap voor het komend seizoen? Misschien door Corona, of door een verandering in je persoonlijke situatie? Daar hebben we natuurlijk alle begrip voor. Maar we hopen natuurlijk dat je gewoon lekker lid blijft,  want het wordt het meest geweldige seizoen sinds jaren. We bestaan immers 100 jaar en dat gaan we vieren met veel verschillende activiteiten, voor jong en oud. We investeren ook flink in het verbeteren van onze hockeyprestaties en zijn daarnaast zijn we hard bezig met de verhuizing. Tenslotte doen we echt enorm ons best om voor iedereen ook voor het komend seizoen weer geweldige teams te vromen.  

Het is echter wel onze plicht jullie erop te wijzen dat als je besluit toch op te zeggen – wat we natuurlijk niet hopen – je dit voor 1 mei moet doen. Op 1 mei wordt namelijk het lidmaatschap voor komend seizoen automatisch verlengd. We starten dan ook al heel snel met de voorbereidingen en het vormen van de teams voor het komende seizoen.

Voor iedereen die twijfelt is er ‘de overhaal service’ ;-)
Wel willen we oproepen om je beslissing niet te baseren op het afgelopen seizoen. Kijk vooral vooruit, om samen met je team en de club te gaan bouwen aan onze ambities. We zijn onderweg naar een mooie toekomst met watervelden en een 100 jarig. Laten we dit samen doen. Met elkaar, voor elkaar.

Voor een extra steuntje in de rug hebben we vorige jaar een speciaal team opgericht, ‘de overhaal service’, een geheime dienst die ervoor zorgt dat je bij twijfel gewoon WEL lid blijft.

Heb je een vraag, of wil je toch opzeggen? Dat kan door een mail te sturen naar [email protected]. Zet in je mail ook de reden van opzeggen. 

Reacties

Peter de Vink

24-4-2022 @ 20:15:32 |Geweldig filmpje 👍🏻

Reageer op het nieuws