header_nieuw.jpg
Algemeen  |  29-11-2021

Beste Kraaien, 


Het veldseizoen is voorbij, dus we kunnen de zaal in. Helaas bracht de persconferentie van vrijdagavond 26 november Nederland weer nieuwe coronamaatregelen. De besmettingscijfers zijn dusdanig dat deze nieuwe maatregelen een kentering moeten brengen, aldus de overheid. De nieuwe maatregelen zijn zondagavond om 17.00 uur ingegaan en raken ook de hockeysport. En dus ook de Kraaien. Van 17.00 uur tot 05.00 uur moeten ook de sportcomplexen dicht zijn. Maar de overheid geeft in haar overzicht van maatregelen ook heel duidelijk aan dat amateursport overdag tot 17.00 uur mogelijk is en blijft, en dat wedstrijden en trainingen doorgang kunnen vinden binnen deze tijdspanne. Dat betekent dat alles op alles wordt gezet om tot een nieuwe planning te komen voor de zaalcompetitie. Onderstaande de planning voor de komende twee weken.  PLANNING JUNIOREN


Trainingen

I.v.m. de sluitingstijd van 17.00 komen ALLE trainingen te vervallen voor de junioren. 

Op de woensdagmiddag en vrijdagmiddag hebben we 1 tijdslot (van 16.00 – 17.00 u) in de Tref beschikbaar om te vullen met trainingen. Voor de komende twee weken worden deze als onderstaand ingezet. De week na 10 december moet nog worden bepaald. 


Woensdag 1 december / 16:00 u – 17:00 u. / Mix8E en M8E1(alle spelers )

Vrijdag 3 december / 16:00 u – 17:00 u. / MD1, MD2 en MD3 (alleen spelers zonder zaal ervaring) 

Woensdag 8 december / 16:00 u – 17:00 u. / Mix8E en M8E1 (alle spelers)

Vrijdag 10 december / 16:00 u – 17:00 u. /  MD4 en JD1 (alleen spelers zonder zaal ervaring)


Er is dus voor nu gekozen om de tijd in de zaal te gebruiken voor de onervaren spelers. Ton gaat deze kinderen de basis van het spelen in de zaal uitleggen. Het is erg belangrijk voor deze spelers om aanwezig te zijn. Er kunnen zich maximaal 18 kinderen per uur aanmelden. Via de app moet aanwezigheid bevestigd worden. We onderzoeken of ook andere spelers ingedeeld kunnen worden in de weken hierop volgend. Daar komen we op terug. 


Mogelijk zitten in andere teams ook nog spelers die dit seizoen voor het eerst gaan zaal hockeyen. Zij kunnen dit via de ouderbegeleiding/coach kenbaar maken zodat ook deze spelers kunnen worden ingedeeld op de beschikbare trainingstijden (als bovenstaand) in de zaal. 


Let op: de E6 zaalhockey komt volledig te vervallen helaas. We hebben deze keuze moeten maken i.v.m. voorrang voor de competitie spelende teams.


Wedstrijdtijden aan verandering onderhevig

Voor de onderstaande teams is zeker dat zij, vanwege de starttijd, de wedstrijden op onderstaande data niet kunnen spelen. De wedstrijd op 19 december is hierin voor de zekerheid opgenomen, hoewel de regels tot 18-12 officieel gelden. Dit is dus nog niet 100% zeker. 


11 december:  MA2

12 december: JC2, MB3

18 december: MB1, M8E1, MB4

19 december: MA2, MB3


Er zijn in totaal 54 wedstrijden die wel door kunnen gaan en 12 moeten opnieuw worden gepland. De KNHB heeft aangegeven dat zij gaan kijken hoe zij de wedstrijden zo veel mogelijk kunnen laten doorgaan. Houd je app, site en mail in de gaten voor aanpassingen (tijd/locatie). Er kunnen namelijk ook aangepaste tijden en locaties komen voor andere teams!PLANNING SENIOREN


Trainingen 

I.v.m. de sluitingstijd van 17.00 komen ALLE trainingen te vervallen voor de senioren.


Wedstrijdtijden onderhevig aan verandering

Voor de onderstaande teams is zeker dat zij, vanwege de starttijd, de wedstrijden op onderstaande data niet kunnen spelen. De wedstrijd op 19 december is hierin voor de zekerheid opgenomen, hoewel de regels tot 18-12 officieel gelden. Dit is dus nog niet 100% zeker. 


12 december: D2, DJ1

19 december: DJ2, H3


Er zijn in totaal 4 wedstrijden die wel door kunnen gaan en 6 wedstrijden moeten opnieuw worden gepland. De KNHB heeft aangegeven dat zij gaan kijken hoe zij de wedstrijden zo veel mogelijk kunnen laten doorgaan. Houd je app, site en mail in de gaten voor aanpassingen (tijd/locatie). Er kunnen namelijk ook aangepaste tijden en locaties komen voor andere teams!


Tot zover. Zodra er nieuwe updates zijn, laten we dit zo snel mogelijk weten. 


Vragen? Mail naar [email protected]Met vriendelijke groet,

namens de Zaalhockeycommissie

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Agenda

Nog geen agenda punten.

Download app

Sponsor