header_nieuw.jpg
Algemeen  |  13-5-2022

Leden opgelet: op donderdag 26 mei van 10.00 tot 14:00 uur organiseren we sinds lange tijd weer een Open Dag op de club. Nodig vrienden, familie en kennissen uit om langs te komen en kennis te maken met de hockeysport en de gezelligheid van de club. Er liggen flyers in het clubhuis om uit te delen. En op onze Instagram pagina staat de open dag natuurlijk ook vermeld. Deel ook daar zoveel je kunt, zodat we er samen en succesvolle en drukke dag van kunnen maken. Alvast heel erg bedankt voor jullie hulp namens het bestuur. 

 

Nog geen lid? 

Kom langs, speel mee en maak kennis met de hockeysport en het gezellige clubleven bij de Kraaien. De Open Dag is leuk voor iedereen. Van 5 tot 99 jaar oud. De club heeft teams in zo ongeveer alle leeftijdscategorieën. Van Jongste Jeugd en Junioren tot Senioren en Veteranen. Uiteraard is er ook een G-Hockey team en een fanatieke groep trim hockeyers. Dus ook oud-leden opgelet, trek je oude stick weer uit de kast en hup het veld op! 

 

Activiteiten en informatie

Tijdens de Open Dag organiseren we verschillende leuke activiteiten en oefeningen zodat iedereen op zijn eigen manier kennis kan maken met de club. Van clinic tot borrel. En natuurlijk zijn er verschillende leden beschikbaar om je vragen te beantwoorden. 

 

Ga aan de slag met:

             Scoren tegen een keigoede keeper 

             Sla zo hard mogelijk (met snelheidsmeter)

             Slalom op tijd en techniek

             Bal hooghouden

             En nog veel meer … 

 

Voor de kinderen ligt er stempelkaart klaar waarop alle activiteiten staan. En als je stempelkaart vol is, ligt er een leuke prijs te wachten.

 

Proeflid worden? 

Dat kan! En dat kost je helemaal niets. Op onze website kun je je aanmelden om vier trainingen gratis mee te doen. De perfecte manier om erachter te komen dat Hockey echt iets voor jou is. We zien je graag op het veld. 

 

Gegevens:

Datum: Donderdag 26 mei (hemelvaartsdag)

Tijden: van 10:00 tot 14:00 uur. 

Locatie: Zuiderweg 68a, 1456 NH, Wijdewormer. 


Meer weten? Stuur een email naar [email protected]

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws