Header.jpg
Algemeen  |  7-4-2024

Blijf jij ook volgend seizoen hockeyen bij de Kraaien? Wij hopen natuurlijk van wel. Want de club groeit en bloeit. Mede dankzij jou. Bovendien is de kans groot dat we vanaf 2025 'al' gaan hockeyen op ons nieuwe complex. Op watervelden. Erbij zijn is meemaken!


Wil je toch opzeggen? Doe dat dan vóór 1 mei 2024. 

Opzeggen kan alleen schriftelijk via een e-mail aan [email protected]. Je krijgt dan een bevestiging per e-mail. Het is nooit leuk om een lid te zien vertrekken. En we willen leren wat we beter kunnen doen. Graag vernemen we daarom bij jouw eventuele opzegging wat de reden is, zodat we deze informatie kunnen gebruiken ter verbetering van de club. 


Let op!

Een te late opzegging heeft tot gevolg dat je de volledige contributie voor het nieuwe seizoen verschuldigd bent. Hierover is geen discussie mogelijk. Daarom adviseren wij de opzegdatum vóór 1 mei 2024 strikt te volgen. De laatste opzegdatum is dus dinsdag 30 april 2024. Wij trekken hier een harde lijn. Wij moeten namelijk in mei de teams inschrijven die komend seizoen competitie willen spelen. Te veel teams inschrijven betekent het terugtrekken van teams en een geldboete van de KNHB. Te weinig teams inschrijven betekent dat er mensen geen competitie kunnen spelen. Daarom moeten we op 1 mei exact weten wie en hoeveel mensen we moeten gaan indelen voor het komende seizoen. Daarover later meer…


Gewoon blijven hockeyen.

Maarrrr …. waarom zou je eigenlijk stoppen? Je team rkent natuurlijk ook op jou. En na het goede nieuws rondom de verhuizing spelen we dit seizoen zeer waarschijnlijk voor het laatst op de huidige locatie, voordat we naar de watervelden verhuizen. Super gaaf! 


Twijfel je toch nog? Dan staat traditioneel getrouw de ‘overhaalservice’ voor je klaar. Bijvoorbeeld om te praten over gespreide betaling of bijvoorbeeld een flex-lidmaatschap (in testfase). Hoe je dat doet? Stel je via mail aan [email protected]! Dan neemt de Overhaalservice contact met je op om te kijken hoe we hockeyen bij de Kraaien voor jouw ook volgend seizoen gewoon mogelijk kunnen maken. 


Met elkaar, voor elkaar.