Header.jpg
Algemeen  |  22-4-2023

Neem je vrienden mee naar de club!!

 

Op woensdag 24 en donderdag 25 mei zijn er weer Vriendjes & Vriendinnetjesdagen bij ZHC De Kraaien. Dan mogen alle jeugdleden van de club hun vriendjes & vriendinnetjes meenemen naar de training. Gezellig toch. Kom jij ook? 

 

We zouden het vooral heel erg leuk vinden als we meer jongens op de club kunnen verwelkomen. Maar natuurlijk zijn ook alle meiden van harte welkom. Hockey is namelijk voor iedereen. Van 5 – 99 jaar oud. 

 

Let op: Je mag natuurlijk ook gewoon langskomen als je nog helemaal niemand op de club kent. Samen met een vriendje of vriendinnetje komen die ook nog geen lid is kan ook gewoon. 

 

Ontdek het plezier van hockey

Hockey is een geweldige teamsport. Lekker buiten sporten is toch het leukste wat er is. Maar het is ook stoer, snel en je wordt er erg fit van. En zou het niet leuk zijn als je dat samen met je vrienden en vriendinnen kunt doen? De vriendjes & vriendinnetjes is ervoor bedoeld om jongens en meiden van 4 tot 12 jaar samen met elkaar kennis te laten maken met deze leuke sport. 

 

Neem je als lid iemand mee?

Zorg dan dat je vrienden meekomen in sportkleding en met sportschoenen aan. Op de club zorgen we voor een hockeystick. Wil je meer dan 1 vriendje meenemen? Dan kan dat natuurlijk gewoon. Kom met zoveel je wilt. Onder leiding van onze trainers en met leuke spelletjes krijgen ze de basis van het hockey uitgelegd. Wij zorgen voor de gezelligheid, hapje en een drankje in het clubhuis. 

 

Verdien 25 euro tegoed bij Hockey District Amsterdam!*

Neem je iemand mee en wordt diegene officieel lid van de club? Dan krijg jij een waardebon ter waarde van 25,- euro te besteden bij Hockey District Amsterdam. Via de officiële inschrijving bij de club kan het nieuwe lid aangeven dat hij/zij via jou is gekomen. En dan is ’t kassa! Het bestuur zorgt ervoor dat jij vervolgens de waardebon(nen) ontvangt. Ook voor het nieuwe lid ligt er bon klaar. Hoppa!

 

Zo worden je vrienden proeflid

Vinden je vrienden het leuk, dan mogen ze nog gewoon nog eens 4 x gratis meetrainen voordat ze echt lid worden. Dan moeten ze zich na de Vriendjes & Vriendinnetjesdag nog wel even registreren als proeflid via de website. Dat kan hier: hier direct aanmelden als proeflid

 

Onderstaand een overzicht van de tijden en leeftijden waarop jullie vrienden welkom zijn:

 

Woensdag 24 mei

16:00 – 17:00 u. 

Krielkraaien 4 t/m 6 jaar (groep 1 + 2)

O8: 6 t/m 8 jaar (groep 3 + 4)

 

17:00 – 18:00 u. 

O9: 8 t/m 9 jaar (groep 5)

O10: 9 t/m 10 jaar (groep 6)

 

Donderdag 25 mei

16:45 – 18:00 u. 

O12: 11 t/m 12 jaar (groep 7 + 8)

 

Ben je er bij? 

Neem jij iemand mee? Laat het weten via [email protected]

 

Locatie

Zuiderweg 68a, 1456 NH, Wijdewormer. 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws