Header.jpg
Jeugd  |  8-9-2023

Het seizoen gaat bijna van start. Om ervoor te zorgen dat ook dit jaar weer soepel verloopt en ons enigszins gedateerde complex toch netjes het seizoen doorkomt - misschien wel haar laatste volledige seizoen - maken we graag ons vrijwilligersteam op een aantal rollen compleet. Dat doen we dit jaar iets anders dan normaal. 

 

Onder de noemer ‘vele handen maken licht werk’ vragen we elk jeugdteam (van Kriel tot Onder 18  teams) om op enkele cruciale rollen namen door te geven, zodat de taken netjes en eerlijk verdeeld zijn over deze teams. Voor de senioren teams liggen er andere taken te wachten. Met elkaar, voor elkaar. 

 

Graag ontvangen we per team:

⁃                Ten minste 2 barhoofden (meer info in deze vacature of onderstaand)

⁃                Ten minste 3-4 scheidsrechters (meer info onderstaand) 

⁃                Ten minste 2 klussers die 2 tot 4 x per jaar helpen bij o.a. groenonderhoud, schilderwerk en andere klussen.

 

NOTE: bovenstaande is het minimale aantal, meer mag natuurlijk altijd. Vooral scheidsrechters zijn enorm welkom, daar hebben we een groot te kort aan binnen de club! 

 

Deadline

Graag ontvangen we bovenstaande namen uiterlijk maandag 18 september. Je kunt dit doorgeven aan jouw lijncoördinator. Dit bericht zal ook via de WhatsApp door de lijncoördinator gedeeld worden. Zodra alle namen zijn aangeleverd gaan we aan de slag met de planning voor het komende jaar. 

 

Benieuwd wat deze leuke rollen allemaal inhouden? 

 

Scheidsrechters. Onmisbaar.

Het is aan onze scheidsrechters om elke wedstrijd sportief en leuk te laten verlopen. En iedere wedstrijd verdient een goede scheidsrechter die zich onafhankelijk opstelt en kennis heeft van de spelregels. Iedereen, van speler tot publiek, waardeert het enorm wanneer een wedstrijd goed gefloten wordt. Daarom zorgen we er ook voor dat iedereen die zich aanmeldt als scheidsrechter de scheidsrechtercursus kan volgen, zodat je vol vertrouwen het veld op kunt. Iedereen die zich aanmeldt wordt in contact gebracht met de arbitragecommissie die zorg draagt voor de planning, maar ook de cursus. 

 

Barhoofd. Voor het reilen en zeilen achter de bar. 

Bij de Kraaien wordt de bar en de keuken door vrijwilligers bemenst. Op zaterdagen worden ouders van jeugdleden ingedeeld in nestdiensten. Als barhoofd ben je er om de ouders uitleg te geven over hoe bijvoorbeeld de kassa, het koffieapparaat, het pinapparaat en de tap werkt, zodat de nestdiensten probleemloos verlopen. En je werkt natuurlijk gewoon mee achter de bar. Kortom je leidt het reilen en zeilen achter de bar in goede banen. Uiteraard krijg je voor je eerste dienst als barhoofd uitgebreid instructie en kan -indien je dit wenst- een ervaren barhoofd je begeleiden bij je eerste dienst. Als je je aanmeldt als barhooofd neemt de voorzitter van de nestcommissie contact met je op ten behoeven van planning en de uitgebreide instructies.

 

De Klus Kraaien. Een opgeruimd zooitje. 

Deze groep Kraaien zet zich jaarlijks in om het terrein en het clubhuis netjes te houden. Van entree en parkeerplaats tot velden en clubhuis. Deze groep is momenteel iets te klein, waardoor we in de klusdagen niet alle klusjes gedaan krijgen. We breiden het team daarom graag uit, zodat we op de klusdagen met een groot team aan de slag kunnen. Iedereen die zich aanmeld voor als klusser wordt  toegevoegd aan de klussers app en worden via die weg op de hoogte gehouden van de klussen die gedaan moeten worden. Ajeto! 

 

Met elkaar, voor elkaar. 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Download app

Sponsor