header.jpg

trainingsregels

Algemeen  |  2-9-2018
Nu het seizoen weer gestart is, ook weer handig om even de algemene trainingsregels weer helder voor de geest te hebben, graag even aandacht hiervoor. 

- Kom altijd trainen, maar als je niet kunt komen trainen of als je te laat komt, meld je dit altijd met reden waarom persoonlijk bij de trainer. Afmelden in de Kraaienapp is niet voldoende.
 
- 5 minuten voor de start van de trainingen omgekleed naast het veld klaar staan. Het veld betreden als er nog een andere training bezig is, is niet toegestaan.
 
- ruim na de training met zijn allen het veld op. Pionnen opstapelen, hesjes in de dug-out en ballen in de kratten. Het veld verlaten mag zodra de trainer dit aangeeft.

- scheenbeschermers en bitje zijn verplicht, zorg tevens dat schoenen en stick in orde zijn. Eventueel een hockeyhandschoen  (C1/B1 en A1 verplicht!)
 
- sportkleding verplicht
 
- lang haar in staart of haarband in
 
- petjes, zonnebrillen, sjaals en loshangende sieraden zijn tijdens het hockeyen niet toegestaan
 
- mobieltjes en al dergelijke apparaten staan op stil en blijven in de dug-out.
 
- Geen kauwgom!
 
- aandacht voor de uitleg van de trainer
 
- Ga zorgvuldig met het materiaal om. Als je een bal buiten het veld slaat, deze gelijk halen en gebruik het trainingsmateriaal waarvoor het bedoeld is.
 
- Bij gebruik van blessure ijs, de gebruikte theedoek even achter de bar leggen en de ijszakjes opruimen,

- Ruim eventuele lege flesjes, blikjes en dergelijke op, in de afvalbakken naast het veld dus. Gebruikte jerrycans weer terug naar binnen
 
- Hou het clubhuis netjes. Als je een glas gebruikt deze omspoelen en terugzetten en lege bekertjes en dergelijke in de vuilnisbakken. Schoenen buiten uitkloppen. Keepersspullen in je tas in de locker. Wil je ze uithangen dan mee naar huis nemen.
 
- Mocht er iets kapotgaan of mocht je spullen van iemand anders vinden, meldt dit dan even aan de trainer of bij Joris
 
 
Tot op het veld.