header.jpg
Algemeen  |  16-5-2018
Vorige week heeft het Zaanstad Beraad vergaderd over het bestemmingsplan Sportpark Het Fortuin. Tijdens dit Beraad was er gelegenheid tot inspraak. Namens de Kraaien heeft Frank Kessel ingesproken. Uiteraard met een sterk pleidooi waarom de Kraaien zouden moeten verhuizen. 

Naast Frank waren er ook andere insprekers, zoals Kontakt Milieubeheer Zaanstreek, Natuur en Milieu Federatie Noord Holland, Werkgroep Natuurgebied Fortuin en de belangenvereniging Fortuin Harpstraat. Aanstaande donderdag 17 mei neemt de Gemeenteraad een definitief besluit over het bestemmingsplan.

De planning voor de realisatie van het complex is afhankelijk van de uitslag aanstaande donderdag. Vervolgens is het afwachten of er nog bezwaren op het bestemmingsplan komen. De gemeente gaat er vanuit dat de bouwwerkzaamheden zouden kunnen starten rond januari 2019.

De bouwcommissie gaat ondertussen door met alle voorbereidingen. Er is bijvoorbeeld een overleg geweest met de buurtbewoners van de Harpstraat. Zij worden graag betrokken bij de toekomstplannen van de Kraaien. 

Het voorlopig ontwerp van het clubhuis begint ook steeds meer vorm te krijgen. De afbeeldingen zijn op de site van Paul Kramer te vinden.
Alle suggesties zijn uiteraard nog steeds welkom via [email protected].

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws