header.jpg
Algemeen  |  23-5-2018
Zoals inmiddels wellicht al bekend is bij velen, ben ik toch blij om te laten weten dat het bestemmingsplan voor het hockeycomplex aan de Fortuinweg afgelopen donderdag door de Gemeenteraad is aangenomen.

Dit is een van de laatste belangrijke stappen voor onze club richting de verhuizing. Als het allemaal meezit, zou het zomaar zo kunnen zijn dat er volgend jaar rond deze tijd al wordt gebouwd aan het nieuwe complex. Uiteraard kunnen er nog diverse procedures gestart worden, waardoor de planning vertraagd zou kunnen worden.

Maar met het bereiken van deze belangrijke mijlpaal, wil ik namens het bestuur alle leden feliciteren met een sportieve toekomst in een nieuw hockeycomplex. Zoals Frank Kessel in de gemeenteraad al zei: ‘ons 100-jarig jubileum vieren we aan de Fortuinweg in Zaandijk’.

 Ik wil alle vrijwilligers die de afgelopen jaren hard gewerkt hebben om dit resultaat te behalen ontzettend bedanken. We gaan nu met volle vaart verder met al het werk rondom het realiseren van een nieuw clubhuis. Iedereen die daarbij wil helpen kan een mail sturen naar [email protected].

Names het bestuur van ZHC de Kraaien

Cees Willemse