header.jpg
Algemeen  |  21-6-2019

Voorlopige teamindelingen Jongste Jeugd seizoen 2019-2020

 

De voorlopige teams zijn bekend

In de bijlage staat de voorlopige indeling van de teams!

De teams zijn voorlopig en kunnen na de herfstvakantie mogelijk wijzigingen door bijvoorbeeld nieuwe aanmeldingen. Ons streven is om alle kinderen altijd in teams te laten spelen vanaf start van het seizoen. Sommige teams zijn groot met bijvoorbeeld 3 wissels. Met elkaar gaan we het zo inrichten dat alle kinderen iedere wedstrijd evenveel spelen.

 

Ook nu hebben we geprobeerd om leuke teams te creëren waarbij we hebben gekeken naar gelijkgestemden bij elkaar en waar we rekening hebben geprobeerd te houden met persoonlijke verzoeken. We kijken naar alle kinderen en naar individuen. Een lastige puzzel en hopen dat iedereen begrijpt dat het niet altijd mogelijk is om alle verzoeken te kunnen honoreren.

 

We realiseren ons dat er altijd teleurstellingen en verrassingen zullen zijn. Neemt niet weg dat kinderen vaak snel wennen aan de nieuwe teamindeling en met veel plezier zullen gaan hockeyen in hun nieuwe team! Nieuwe dynamiek, nieuwe groeimogelijkheden en vooral leuk samenspelen geeft het team de juiste balans voor spelplezier!

 

Binnen de categorieën (F, E6-tallen en E8-tallen) zijn de teams primair ingedeeld op hetzelfde niveau. In september starten we met de pre-competitie – na 5 wedstrijden bekijkt de KNHB of de teams qua sterkte goed zijn ingedeeld of beter van poule kunnen veranderen om het spelplezier hoog te houden (alles dik verliezen of alles met veel gemak winnen – beide geeft niet het juiste spelplezier).

 

Alle Jongste Jeugdteams zijn vanaf 1 juli 2019 zichtbaar op de website onder "Mijn Kraaien", of in de mobiele app onder menu "Teams". Kies "mijn teams" of kies "Alle teams - Kraaien - Jongste Jeugd". T.z.t. komt hier ook het wedstrijdschema in te staan.

 

Kennismaking nieuwe teams op 31 augustus 2019

Op zaterdagochtend 31 augustus organiseren we een Jongste Jeugd en 1e jaars D informatie ochtend waarbij de teams kennis met elkaar gaan maken en we het spel/veld/spelregels uitleggen aan de kinderen én de ouders. Info volgt tzt maar noteer deze (nieuwe!) datum in je agenda.

 

Oudercoaches

Elk team in de Jongste Jeugd heeft twee oudercoaches nodig om het team te begeleiden en te coachen. Hiervoor vragen we primair ouders met hockey ervaring, eventueel voetbal ervaring of mogelijk een sportopleiding. Is er geen ervaring bij ouders, dan vragen we ouders die graag hun team willen coachen. De lijncoördinator zal ouders benaderen. Opgeven mag natuurlijk ook!

 

Mochten er vragen dan horen we deze graag.

 

Wij wensen jullie allemaal een fijne en mooie zomer en graag tot 31 augustus!

 

Hartelijke groeten

Claudia Wieringa

Commissaris Jeugd

[email protected]

Bijlage