header.jpg
Jeugd  |  19-8-2019
UPDATE: Trainingstijden zijn definitief
De zomervakantie nadert zijn einde en langzaam maar zeker wordt het verlangen naar het kunstgras bijna ondragelijk. Even lekker tegen zo’n bal slaan, een heerlijke scoop of gewoon een lekker liftje over de stick van je tegenstander; dat is toch wel even wat anders dan die cliché mooie stranden met dat overdreven heldere water. Lekker over de strafcorner of de nieuwe regels (geen vliegende keep en we spelen allemaal vier kwarten) met je teamgenoten praten is natuurlijk veel beter dan die eeuwige marshmallows op dat kampvuur!

Goed nieuws want vanaf 2 september mogen we weer de scheenbeschermers om en het bitje in want dan beginnen de trainingen weer; hoera! Zoals oplettende Kraaien al hebben gezien spelen we het weekeinde daarvoor al een oefenwedstrijdje (zat. 31 augustus) en dat is natuurlijk ook wel heel lekker. Zin in!


ps. De trainingen zoals als die nu (19 augustus 2019) in de kraaien-app staan zijn nog van vorig jaar. Volgende week worden die veranderd naar een nieuw schema. UPDATE: De training zoals ze nu staan in de app (22 augustus 2019) zijn definitief!

ps 2. Voor wie toch al wil hockeyen; dat kan! Op maandagavond organiseren de trimmers zomeravondhockey en worden er wedstrijdjes gespeeld. Alle Kraaien zijn welkom en het is oergezellig. Start om 20.30 tot een uurtje of tien. Doen!

Gerelateerde nieuwsberichten

MC1 zaalkampioen

Download app

Sponsor