header.jpg

Jeugdtrainingen na de voorjaarsvakantie

Jeugd  |  26-2-2021
Het is een raar seizoen waar alles anders is. Als je de normale planning volgt zouden we de afgelopen weekenden de zaalkampioenen in het zonnetje hebben gezet en zouden we volgende week weer het veld op gaan. Dat laatste gaan we gewoon doen, de jeugd althans. En ook de jong seniorenteams maar daarover komt een apart artikel.

De jeugd dus. Vanaf de week van 1 maart zullen alle jeugdteams weer lekker twee keer per week trainen. Femke heeft het schema aangepast en die is nu te vinden in de app en Mijn Kraaien. Kijk daar dus voor jouw trainingstijden.

Er is geprobeerd om de tijden van voor de winterstop te behouden en dat is bijna gelukt. Er zijn een paar teams met aangepaste tijden waarvan oplettende lezertjes weten dat dit natuurlijk te maken heeft met de avondklok. 

Kijk dus in de Kraaien-app of Mijn Kraaien voor jouw persoonlijke trainingstijden. Als je daar nu toch bent kijk dan ook direct of je zaterdag 6 maart moet spelen want dan wordt de dag die uitviel vanwege de sneeuw ingehaald.

Onderlinge wedstrijden

Er zullen de komende weken weer onderlinge wedstrijden worden gespeeld maar dat programma is nog niet gereed maar daarover snel meer informatie in de app of Mijn Kraaien. Helaas is er niet genoeg tijd en de ruimte om alle teams elke zaterdag te laten spelen. 

Corona verantwoordelijke

Net als de rest van het seizoen moet er bij elke training of andere sportieve activiteit op ons complex een corona verantwoordelijke aanwezig zijn. En zoals we inmiddels gewend zijn zal de club via Whatsapp snel een schema delen welk team wanneer de corona-dienst heeft. De teams regelen onderling wie de dienst op zich neemt.

Dit geldt echter niet meer voor de A- en B- jeugd. Aangezien dit soort jeugd zelf naar het veld komt moeten ouders daar speciaal voor naar de club komen. Dat hebben ze tot nu toe gewoon gedaan en dat is natuurlijk heel gaaf (toppertjes!). Maar om deze ouders te ontlasten zullen, bij wijze van experiment, Femke en Ton de corona verantwoordelijkheid op zich nemen. 

Daarvoor moet iedereen wel meewerken. Ouders en jeugdleden worden dan ook dringend verzocht om zich aan de regels te houden. Gebeurt dat niet dan moeten we toch weer terug naar ouderdiensten. 

Tot slot dan nog even de corona regels;

  • Kom vlak voor tijd naar de training 
  • Houd op de paden 1,5m afstand
  • Fietsen in de rekken op het parkeerterrein 
  • Na de training weer naar huis en niet blijven hangen
  • Het clubhuis is gesloten, toilet bereikbaar en keepers mogen keepersspullen uit hun kluis is halen
  • Klachten? Lichamelijke of van andere aard. Blijf dan thuis!

Wij houden ervan om vrolijk te communiceren en dus kun je aan de gebiedende wijs van de regels opmaken dat het nu ernst is. 

Hou je je niet aan de regels dan is er een grote kans dat de hele club niet meer mag spelen. Dat wil je echt niet op je geweten hebben en bovendien gaat de hele club dan bij jou in de achtertuin trainen. Gras of geen gras! 
(Dit laatste is een grapje. Dat van dat gras dan. Nee hoor! Helemaal over die achtertuin. Die pandemie is geen grap en die regels ook niet. Hou je er dan ook aan!)

Gerelateerde nieuwsberichten

Zaterdagen in April

Download app

Sponsor