header_nieuw.jpg
Algemeen  |  14-9-2021

De Grote Clubactie van 2021 gaat op 18 september van start. Vorig jaar hebben we samen 1.850 euro verdiend voor de club. Een geweldig resultaat waar we mooie nieuwe trainingsmaterialen voor hebben aangeschaft, om leukere en betere trainingen te kunnen geven. Ook dit jaar doen we weer mee om weer te kunnen investeren in de club. Waarin? Daar mag jij over meebeslissen! Van mascotte pak tot nieuwe keepers uitrusting. Bijna alles is mogelijk. Laat ons jouw idee weten in de comments! 


Het nieuwe seizoen is natuurlijk nog maar net gestart, maar de coronacrisis heeft wel zijn sporen nagelaten, ook op financieel gebied. De Grote Clubactie kan daarom, juist in deze tijden, dé manier zijn om onze clubkas aan te vullen. We hopen dat we op jullie kunnen rekenen. Laten we samen gaan voor een nieuw record bedrag! 


Deze week van start

Deze week worden de boekjes uitgedeeld aan de F t/m jeugd D teams. En de boekjes moeten uiterlijk op 30 oktober weer ingeleverd worden. Vol of niet vol. Inleveren kan dan bij je lijncoordinator. Maar we geven tegen die tijd nog wel even een seintje. 


Top verkopers in de prijzen

Uiteraard is iedereen een held die bijdraagt aan de actie, maar voor de top drie verkopers leggen we een mooie prijs klaar. 


Superlot

Dit jaar is er voor de senioren en bijvoorbeeld sponsoren de mogelijkheid om een Superlot voor 150 euro te kopen (= 50 loten). Heb je hierin interesse? Mail dan even met [email protected], dan komen we persoonlijk bij het team of sponsor langs om dit te regelen! Zou natuurlijk heel tof zijn als alle teams die zouden doen. Maar we leggen er verder geen druk op natuurlijk… maar wel doen he! ;-) 


Tip 1: alle clubs in de Zaanstreek zullen aan de slag gaan met de Grote Clubactie. Start dus zo snel mogelijk met verkopen van de loten, voordat andere kinderen je voor zijn geweest. 


Tip 2: Ga met vrienden of vriendinnen op pad om zoveel mogelijk loten te verkopen. Dan hoef je niet alleen. Wel zo gezellig. 


Zet ‘m op Kraaien! Op naar een nieuw record en mooie nieuwe spullen voor jouw club!


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws