Header.jpg
Algemeen  |  6-10-2022

De Grote Clubactie van 2022 is gestart en natuurlijk doen wij weer mee. De boekjes zijn inmiddels verdeeld dus de verkoop kan beginnen. In 2020 haalde we 1.850 euro op en vorig jaar hebben we samen ruim 2.800 euro binnengeharkt. Kunnen we er dit jaar 3.800 euro van maken? Wij denken van wel, maar dan moeten we we er wel met z’n allen tegenaan!! Doen jullie mee? 


De MO8 t/m O12 hebben inmiddels de boekjes ontvangen met instructies hierbij. De bedoeling is om te gaan verkopen bij ouders, opa’s, oma’s, tantes, ooms, buren, buren van buren, buren van buren van buren. Eigenlijk iedereen die je kent, niet kent, of tegenkomt.


Via de QR Code

En het handigst is om te verkopen via de QR code. Die brengt je gelijk naar deze link, waar je rechtstreeks kunt kopen. Makkie toch? En het leuke is dat we dan echt realtime kunnen zien wat de stand is. We zien we die zak met geld vanzelf vol lopen bij wijze van spreken. En natuurlijk delen we dan elke week even een bericht met jullie waar we staan. Leuk toch? 


Meehelpen? 

Ook voor iedereen die gen boekje heeft ontvangen is het met de QR code bovendien ook mogelijk om te helpen. Je kunt de link of de QR code namelijk makkelijk via je app versturen aan vrienden, familie of naar kantoor waar je al je collega’s vraagt om even mee te helpen. Simpel as that… 


Superlot

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om een SUPERLOT te kopen. Dus hierbij roepen we ook de senioren teams en sponsoren op om een SUPERLOT voor 150 euro te kopen (= 50 loten). Heb je hierin interesse? Mail dan even met [email protected], dan komen we persoonlijk bij het team of sponsor langs om dit te regelen! Zou natuurlijk heel tof zijn als alle teams die zouden doen. Maar we leggen er verder geen druk op verder. Maar als jullie niet kopen sluiten we de tap af ;-) 


Verkopers van het jaar

Uiteraard is iedereen een held die bijdraagt aan de actie, maar voor de top drie verkopers leggen we een mooie prijs klaar. En ook dia de Club Actie zelf kun je vette prijzen winnen. Waaronder een PlayStation 5!!

 

Waar gaat het geld naartoe? 

We gaan dus voor een nieuw record. In voorgaande jaren is het geld geïnvesteerd in materialen voor de club. En ook dit jaar gaan we dat natuurlijk weer doen. Dat kunnen keepermaterialen zijn, of mooie jasjes voor de scheidsrechters. Dat bepalen we later. Maar we zijn wel zeer benieuwd naar jullie ideeën en behoeften. Dus laat weten in de comments waar jullie behoefte aan hebben. (Bier telt niet mee). 


Zet ‘m op Kraaien! Op naar een nieuw record en mooie nieuwe spullen voor de club!


Onderstaande even kopiëren en via Whats app delen met al je vrienden en familie. Nog handiger... gewoon dit linkje erbij doen :-) . Verder wijst het zich eigenlijk vanzelf. 


Link: https://lot.clubactie.nl/lot

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws