header_nieuw.jpg
Algemeen  |  21-2-2023

Dat was m weer. Het eerste volledige zaalseizoen in 3 jaar tijd! Wij hopen dat iedereen genoten heeft 😍. Het afgelopen weekend waren er nog 6 teams in de race voor de titel. Maar liefst drie teams hebben het kampioenschap binnen weten te slepen:


JO12-1

MO14-1

MO16-2


Gefeliciteerd toppers! 🏆


Natuurlijk hebben ook de andere teams keihard geknokt en hopelijk heel veel plezier gehad met elkaar. De MO10 MIX willen we extra in het zonnetje zetten. Met 5 jongens en 5 meiden in de jongenscompetitie hebben zij het super goed gedaan! 


We willen graag ook de zaalcommissie en alle vrijwilligers heel erg bedanken. Jullie hebben van het zaalseizoen een prachtig succes gemaakt. Samen met de trainers, de scheidsrechters, coaches en natuurlijk alle leden en ouders hebben we er een mooi zaalseizoen van gemaakt. Fijn dat we ook tijdens dit seizoen weer op jullie vrijwillige hulp konden rekenen! Ook jullie zijn toppers! 


Na de voorjaarsvakantie gaan we over tot de voorjaarsveldcompetitie. Wij wensen iedereen een fijne vakantie en we zien jullie graag weer op het veld!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws