Header.jpg
Algemeen  |  22-5-2023

Onze club bestaat 100 jaar! Dat vieren we al een heel seizoen met verschillende evenementen. De seizoensopening met een hockeyclinic, een verjaardagsborrel, een Groot Kraaienfeest, het vrienden- en familie-toernooi komende zaterdag op 27 mei 2023 en een Kraaien golf evenement. Allemaal evenementen waar de huidige Kraaien volop aan hun trekken hebben kunnen komen om stil te staan bij het 100-jarig bestaan. 


Maar de Kraaienfamilie is veel groter dan het huidige ledenbestand. Oud-hockeyers, ex-sponsors, trainers en coaches, scheidsrechters, commissieleden en alle overige vrijwilligers. Allemaal mensen die zelf hockeyplezier hebben gehad op onze club of dit plezier mogelijk gemaakt. En uiteraard betrof het niet alleen plezier op het veld. De Kraaien stond in de wijde omgeving bekend om haar feesten, waarbij we met name denken aan de prachtige cabarets die tot in de jaren ’90 zijn georganiseerd, maar ook volle td’s en leuke toernooien. Onderdeel zijn van de Kraaien hield (en houdt) veel meer in dan alleen een balletje slaan in het weekend; je bent familie. Je deelt lief en leed, ook buiten het veld. Je viert samen succes en teleurstelling, je maakt vrienden voor het leven. Je bent een echte Kraai. 


Bij dezen willen we iedereen die hier ooit heeft gespeeld of een andere bijdrage heeft geleverd aan onze mooie club de afgelopen 100 jaar, uitnodigen voor de grote KRAAIEN-REÜNIE.


Jubileum Reünie

Wanneer: Zaterdag 24 juni 2023

Waar: Kraaien clubhuis aan de Zuiderweg 68 A te Wijdewormer

Kosten: Alleen borrel € 10,- Borrel en eten € 17,50

Vanaf 15:30 tot 00:00. 


Programma

15:30-16:30 Ontvangst Krasse Knarren (ereleden, leden van verdienste en 60+)

16:30-17:30 Ontvangst Krielen (van 6 tot 60)

Tot 18:30 Borrel en uitreiking lustrumboek

Tot 20:00 Eten

Vanaf 21:00 Borrel en de voetjes van de vloer


Aanmelden

Kom jij ook langs om sterke verhalen op te halen, mooie anekdotes te vertellen, bij te praten met mensen die je uit het oog bent verloren of gewoon eens een blik te werpen op de het vertrouwde terrein met een schuin oog naar de toekomst? 


Meld je dan voor 5 juni aan via [email protected].


Hopelijk tot 24 juni!


Hartelijke groet, namens de lustrumcommissie,


Hidde, Quinten en Joris

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws