Mededelingen > naar alle mededelingen
ALGEMEEN
24-11-2017
trainingsschema zaal online

Beste zaalhockeyers. 

Het trainingsschema voor de zaal staat online. Tot de kerst zijn de trainingen zoals ze ook nu in de app staan. De trainingen in januari en februari staan ook online, maar daar kan nog een en ander verschoven worden. 
Ik heb geprobeerd iedereen zoveel mogelijk op een beetje vaste dagen te laten trainen, maar dit lukt helaas niet helemaal, omdat we niet iedere week in iedere zaal evenveel uren hebben. 

Komende week zijn er ook nog veldtrainingen. Kijk even goed in de app welke veldtraining eventueel uitvalt, of bespreek dit met de trainer in kwestie. (Meiden A3 en B2 bespreken dit nog met Femke, Meiden B1 met Pieter-Jaap en Jongens A1 met Pim)

Even de regels voor het zaalhockey: 
net als bij veldtrainingen zijn bitje en scheenbeschermers verplicht, net als dat lange haren vast moeten zitten. 
Verder zijn een zaalstick en zaalschoenen verplicht (geen zwarte zool) en tevens is bij ons iedereen verplicht om met een handschoen te hockeyen.

Geen bitje mee, of geen zaalschoenen betekent niet meetrainen!

Zorg dat je op tijd bent. Als je de eerste training van de dag hebt dan moet er geholpen worden met balken neerleggen. als je de laatste training van de dag hebt, dan moeten de balken en goals weer opgeruimd worden. 

Laat geen waardevolle zaken achter in de kleedkamers!

Allemaal een leuk en succesvol zaalseizoen toegewenst!24-11-2017
Geen aparte keeperstraining E en D vandaag

Vandaag kan er helaas door ziekte van Natan en andere verplichtingen van Joris geen aparte keeperstraining plaatsvinden. We willen wel alle keepers vragen hun spullen mee te nemen en te keepen bij hun eigen training! 
16-9-2017
Kraaien 95 jaar!

Beste Kraaien,

22 november van dit jaar bestaat onze mooie verenging 95 jaar. Dat willen we natuurlijk extra luister bijzetten. Hierbij een kalender met daarop de alvast geplande evenementen, maar hier mag natuurlijk nog veel meer bijkomen.  

Een seizoensopening voor junioren hebben we al gehad, met alle teams die onderling thuis speelden op zaterdag 2 september, maar vandaag is eigenlijk de echte kick-off na de eerste thuiswedstrijd van Heren 1 met een TD door Heren 2!

We zien dit seizoen als opmaat voor het 100 jarig bestaan over 5 jaar. Dan willen we echt groot uitpakken. En graag zien we dat deze beide jubilea breed gedragen worden door de hele club. Voor een aantal evenementen benaderen we met de jubileumcommissie teams en individuen om een en ander te organiseren, maar uiteraard mogen jullie ook allemaal zelf met ideeën voor iets komen. Voor dit seizoen, maar helemaal voor het 100-jarig bestaan!

Om het breed dragen van het jubileum een beetje te stimuleren, willen we in ieder geval alle teams die wij zelf niet benaderen voor een evenement, vragen iets te bedenken voor de vele mini markten die op de agenda staan. Deze zijn bedoeld, naast de verkoop van gadgets de komende seizoenen door de commissie ( waarover later meer) om alvast budget te verkrijgen voor het 100-jarig bestaan. Alle inkomsten daaruit zijn dus voor dat mooie jubileum.  Hierover volgt deze week meer informatie via coaches en aanvoerders

In ieder geval willen we er een prachtig en gezellig jaar van maken. Heb je vragen of ideeën, of wil je de jubileumcommissie helpen, meld je dan via [email protected]


Bijlage: Kalender 95 jaar.pdf