Mededelingen > naar alle mededelingen
ALGEMEEN
15-2-2018
Acht nieuwe frisse scheidsrechters

Via een officieel schrijven van rector van De Kraaien Scheidsrechter Academie kregen wij te horen dat onze club acht nieuwe scheidsrechters erbij heeft. Dat is mooi nieuws! Hoe meer fluiters hoe beter. 

Het betreft allemaal jeugdleden en dat is prachtig. Het is ook een mooi moment om ouders er op te wijzen dat ook zij welkom zijn op onze onvolprezen fluitopleiding. Zeker tijdens het zaalseizoen is het handig als er ouders zijn met een kaart.

Enfin dit zijn de geslaagde en wij kunnen natuurlijk niet anders te feliciteren namens de hele club: Britt Twiest, Tess van Benthem, Kaj Nordemann, Jaimy van Meijel, Brent Pasman, Lois Luyt, Madelief Bosgraaf & Roos Hollander. Waarbij door de rector dhr D. S. te Z. werd opgemerkt dat Madelief slechts één fout had. Hulde daarvoor!

De nieuwe scheidsrechters zullen de tweede helft van veldseizoen zeer waarschijnlijk worden ingedeeld. Het spreekt voor zich dat de toeschouwers deze frisse fluiters een beetje de ruimte geven om zich te ontwikkelen.
1-2-2018
start buitentrainingen

Het zaalseizoen zit er bijna op. Dit betekent dat we ook weer langzaam naar buiten gaan. Vanaf 19 februari gaan we weer met alle elftallen lekker het veld op en trainen. Gewoon volgens het trainingsschema zoals voor de winterstop.
 
tot op het veld!
16-9-2017
Kraaien 95 jaar!

22 november van dit jaar bestaat onze mooie verenging 95 jaar. Dat willen we natuurlijk extra luister bijzetten. Hierbij een kalender met daarop de alvast geplande evenementen, maar hier mag natuurlijk nog veel meer bijkomen.  

Een seizoensopening voor junioren hebben we al gehad, met alle teams die onderling thuis speelden op zaterdag 2 september, maar vandaag is eigenlijk de echte kick-off na de eerste thuiswedstrijd van Heren 1 met een TD door Heren 2!

We zien dit seizoen als opmaat voor het 100 jarig bestaan over 5 jaar. Dan willen we echt groot uitpakken. En graag zien we dat deze beide jubilea breed gedragen worden door de hele club. Voor een aantal evenementen benaderen we met de jubileumcommissie teams en individuen om een en ander te organiseren, maar uiteraard mogen jullie ook allemaal zelf met ideeën voor iets komen. Voor dit seizoen, maar helemaal voor het 100-jarig bestaan!

Om het breed dragen van het jubileum een beetje te stimuleren, willen we in ieder geval alle teams die wij zelf niet benaderen voor een evenement, vragen iets te bedenken voor de vele mini markten die op de agenda staan. Deze zijn bedoeld, naast de verkoop van gadgets de komende seizoenen door de commissie ( waarover later meer) om alvast budget te verkrijgen voor het 100-jarig bestaan. Alle inkomsten daaruit zijn dus voor dat mooie jubileum.  Hierover volgt deze week meer informatie via coaches en aanvoerders

In ieder geval willen we er een prachtig en gezellig jaar van maken. Heb je vragen of ideeën, of wil je de jubileumcommissie helpen, meld je dan via [email protected]


Bijlage: Kalender 95 jaar.pdf